Afvalcontainers

Afval snel,veilig en efficiënt vervoeren.

Naar wat voor soort combinatie van afvalsoort en containergrootte u ook op zoek bent, bij REKO is de kans erg groot dat u de juiste container voor uw project gaat vinden. Of u nu een tuin flink heeft aangepakt en veel groenafval hebt, puinafval na een ingrijpend sloopproject heeft of met behoorlijk wat resthout zit, wij bieden voor deze projecten en meer een passende container.

Profiteer van all-in tarieven als u kiest voor een Afvalcontainer van REKO

Voor welke container u ook kiest, u betaalt bij ons altijd een vast all-in tarief. Voor dit tarief wordt de container op de door u doorgegeven locatie geplaatst en nadat u klaar bent met uw project wordt deze weer afgevoerd. Bij ieder tarief dat online aangegeven staat, zijn BTW en stortkosten inbegrepen. Let er wel op dat u huur bent verschuldigd zodra u een van onze afvalcontainers langer dan vier weken laat staan.

Kies uit een breed aanbod aan containers

Net als u begrijpen wij dat ieder project totaal anders kan zijn. Daarom heeft u bij ons de keuze uit diverse containers in verschillende maten. Een aantal voorbeelden van deze containers zijn:

De containers zijn met een hangslot af te sluiten

U houdt het liefste ongewenste gasten buiten. Het laatste dat u wilt, is dat mensen uit de buurt waar u werkzaam bent uw afvalcontainer zien als een plek waar ze ook hun afval weg kunnen gooien. Daarom zijn de containers met een hangslot af te sluiten, zodat u zeker weet dat u nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Neem voor meer informatie contact op.

Heeft u vragen over een van de afvalcontainers die u bij ons kunt huren? Of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de verhuurtermijn? Neem contact met een van onze medewerkers op via het online contactformulier. Liever bellen? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem 0572 – 351 962. We denken graag met u mee en voorzien u graag van een voorstel op maat.

Reko Raalte
Bestellen
Account