Bouwafval Container

Een bouwafval container huurt u via REKO Raalte

Voor wat voor soort project bent u op zoek naar een bouwafval container? Bij REKO Raalte is de kans groot dat u een passende container kunt bestellen. Met iedere container voert u gemengd afval, ook wel bouwafval genoemd, eenvoudig en snel af. Denk hierbij aan huisraad, inboedel en grofvuil. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten containers die geschikt zijn voor zowel bedrijven en particulieren.

Grofvuil en bouwafval afvoeren doet u met een van onze containers

Door te kiezen voor een van de containers van REKO Raalte, voert u grofvuil en bouwafval gemakkelijk af. De container plaatsen wij op de door u doorgegeven locatie en halen deze later weer voor u op. Hierdoor bent u er zeker van dat het afvoeren van uw afval gemakkelijker, sneller en efficiënter verloopt. Wel zo prettig, want uw project is immers al ingrijpend genoeg. Let er wel op dat een container maximaal vier weken bij u op locatie mag staan.

De verwerking van het afval is bij REKO Raalte in goede handen

Nadat wij de container bij u op locatie ophalen, nemen wij al uw zorgen uit handen. De verwerking van het afval verzorgen wij namelijk graag voor u. Door de all-in tarieven bent u altijd verzekerd van een vaste prijs en komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. Het enige waar u nog over na hoeft te denken, is het formaat container dat u wenst te bestellen.

Kies uit verschillende kleine en grote containers

Wat de beste container voor uw project is, is voor een groot deel afhankelijk van de hoeveelheid grofvuil en bouwafval dat u door ons af wilt laten voeren. Daarom heeft u de keuze uit verschillende kleine en grote containers, variërend van 6 m³ tot 40 m³. Iedere container is geschikt voor de inzameling van:

  • Bouw- en sloopafval
  • Hout
  • Dakafval
  • Bedrijfsafval
  • Puin
  • Asfalt
  • Groenafval
  • Asbest
  • Overige afvalstromen

Bekijk het volledige aanbod aan containers online

Bent u overtuigd van de voordelen die REKO Raalte op het gebied van de verhuur van containers te bieden heeft? Bekijk in dat geval het volledige aanbod aan containers online en plaats eenvoudig en snel uw bestelling. Uiteraard kunt u voor vragen contact opnemen met een van onze specialisten. We denken graag met u mee en kunnen u uitstekend adviseren over wat de beste container is voor uw project.

De meest voorkomende combinaties van containergrootte en afvalsoort kunt u bestellen via onze webshop. Voor deze combinaties hanteren wij all-in tarieven. Voor één tarief plaatsen wij de container en voeren wij deze later weer af. De stortkosten en BTW zijn inbegrepen. Indien de container langer dan vier weken blijft staan, is huur verschuldigd.

U kunt onderstaand op een container klikken of gebruik maken van de filter aan de rechterzijde door het soort afval aan te klikken.

Staat uw gewenste combinatie van afvalcontainer en afvalsoort er niet bij, dan kunt u voor verdere informatie telefonisch contact met ons opnemen (0572-351962) of via het contactformulier.

Voor informatie over de afvalsoorten kunt u hier klikken.

Reko Raalte
Bestellen
Account