Over Reko

Al sinds de oprichting in 1969 door Hennie Reinders kent REKO Raalte een gezonde drang naar het leveren van kwaliteit en service in de infra- en bouwsector

Alles wat we doen, doen we gedegen en altijd met de benodigde mate van flexibiliteit. Daarom werken wij alleen met gekwalificeerde mensen en de nieuwste middelen.

REKO is een familiebedrijf. Als geboren en getogen Raaltenaren zetten we samen de schouders onder elke opdracht en houden wij onze kernwaarden hoog. U mag dan ook rekenen op mensen die afspraken nakomen, goed werk leveren en zich betrokken voelen bij u, onze klant.

REKO Raalte is een veelzijdige organisatie. Vanuit onze passie voor wegenbouw hebben wij in de loop der jaren de dienstverlening verder uitgebreid. Inmiddels staan wij ook voor u klaar als het gaat om grondverzet, grondsanering, transport, sloopwerken, asbestsanering, zandwinning, mobiel zeven en puin breken. En bij ons afvalbrengstation levert u eenvoudig al uw puin, bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, huishoudelijk afval en groenafval in. Kortom: complete dienstverlening voor al uw grote en kleine projecten.

REKO Raalte

REKO: de kracht van veelzijdigheid

Reko Raalte
Bestellen
Account