Sloop en sanering

Een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van sloopwerken

Bij REKO Raalte bent u bij het juiste sloopbedrijf voor diverse soorten werkzaamheden op het gebied van saneren en slopen. Wij beschikken namelijk over een ruime ervaring op het gebied van:

  • Sloopwerkzaamheden;
  • Asbestverwijdering;
  • Bodemsaneringen.

Alle sloopwerken voeren we snel en vakkundig voor u uit. Dankzij onze ruime ervaring in het vak kunnen we tal van projecten vlekkeloos laten verbouwen. Denk hierbij aan de sloop van bedrijfspanden, garages, schuren, huizen en instellingen.

Specialist op het gebied van slopen en het verwijderen van asbest

Een sloop van een gebouw en de verwijdering van asbest zijn beide taken die u beter aan een sloopbedrijf specialist over kan laten. Er zijn immers niet veel partijen die deze kunst verantwoord verstaan. Door de jarenlange ervaring, kunnen we ons met trots specialist noemen op het gebied van slopen en het verwijderen van asbest. Op basis van de omstandigheden waarin de sloop plaatsvindt, zetten wij de juiste materialen in. We beschikken over een ruim wagenpark, bestaande uit onder meer een sorteergrijper, een hydro-/betonschaar, een mini-kraan en een 50 tons-rupskraan.

Sloopafval wordt geschikt gemaakt voor hergebruik

Daarnaast wordt het sloopafval dat vrijkomt tijdens uw project geschikt gemaakt voor hergebruik. Denk hierbij aan:

  • Het puin wordt gerecycled via onze eigen puinbreker.
  • Restantafval voeren we op een milieuvriendelijke wijze af.
  • Plastic en glas bieden we voor recycling aan.
  • Hout wordt geschredderd en vervoeren we naar de verwerkende industrie.

De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd conform de richtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (Certificaat SVMS-007). Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons. Wij staan u graag te woord.

Asbestverwijdering volgens strikte voorwaarden en regels

Asbest moet volgens strikte voorwaarden en regels worden verwijderd, waardoor de nodige professionaliteit en kennis is vereist. Wij bezitten het certificaat certificeringschema asbestverwijdering om asbestsanering uit te mogen voeren. Tijdens asbestverwijdering draagt het personeel beschermende kleding, die na gebruik direct wordt vernietigd.

Bodemsaneringen voor terreinen die grondig gereinigd moeten worden

De meeste terreinen waar oude gebouwen staan (of hebben gestaan), zijn verontreinigd. Voordat nieuwbouw plaats mag vinden, moet de bodem eerst grondig worden gereinigd. Wij voeren bodemsaneringen vakkundig en snel uit en zijn hier gecertificeerd voor conform de BRL7000, protocol 7001.

Profiteer van volledige ontzorging op maat

Dankzij onze brede dienstverlening kunt u vertrouwen op volledige ontzorging op maat. Dit zorgt niet alleen voor een financieel voordeel, maar u bespaart ook aardig wat tijd door alle werkzaamheden door REKO Raalte uit te laten voeren. Bent u benieuwd geraakt naar wat ons team voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen of door te bellen. Want opgeruimd staat netjes!

Reko Raalte
Bestellen
Account