Containerverhuur

Voor containerverhuur bent u bij REKO Raalte aan het juiste adres

Grofvuil en bouwafval voert u eenvoudig en gemakkelijk af als u kiest voor containerverhuur van REKO Raalte. Gedurende uw project plaatsen wij de container op de door u gewenste locatie en als de container vol is met grofvuil en bouwafval, voeren wij deze weer voor af. U bent er hierdoor zeker van dat het afvoeren van uw afval efficiënter, sneller en gemakkelijker loopt. Houd er echter wel rekening mee dat de container maximaal vier weken bij u op locatie mag staan en ongeveer twee parkeerplekken ruimte in beslag neemt.

Geschikt voor kleine en grote projecten

REKO Raalte is zowel bij particulieren als bij bedrijven een erg geliefde bouwpartner. U heeft bij ons namelijk de keuze uit bouwcontainers voor kleine en grote projecten. Bouwafval (gemengd afval) voert u gemakkelijk af. Denk hierbij aan grofvuil, huisraad en inboedel. Onze specialisten kunnen u uiteraard goed adviseren over wat de beste container voor uw project is.

De verhuur container voor de inzameling van verschillende soorten bouwafval

Hoeveel bouwafval denkt u af te willen voeren? Voor kleine en grote projecten heeft u de keuze uit containers, variërend van 6 m³ tot 40 m³. Hierdoor kunt u onder meer het volgende soort afval vervoeren:

  • Asbest
  • Asfalt
  • Bedrijfsafval
  • Bouw- en sloopafval
  • Dakafval
  • Groenafval
  • Hout
  • Puin
  • Overige afvalstromen

Laat de verwerking van het afval aan ons over

Of het nu gaat om een klein of groot project, de kans is groot dat u met een hoop andere taken bezig bent. Het afvoeren van afval is er daar liever niet een van. Daarom kunt u de verwerking van het afval aan ons overlaten. We halen als de container vol is, deze netjes bij u op en verzorgen vervolgens de volledige verwerking van het afval. Door de vaste prijs die wij hanteren komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

Vragen? Neem contact op met een van onze specialisten

Voor de verhuur van containers bent u bij REKO Raalte aan het juiste adres. Wilt u graag weten welke container het meest geschikt is voor uw project? Voor meer informatie over ons assortiment of voor advies op maat staan onze medewerkers u graag te woord. Neem telefonisch contact op of vul het online formulier in.

De meest voorkomende combinaties van containergrootte en afvalsoort kunt u huren via onze webshop. Voor deze combinaties hanteren wij all-in tarieven. Voor één tarief plaatsen wij de container en voeren wij deze later weer af. De stortkosten en BTW zijn inbegrepen. Indien de container langer dan vier weken blijft staan, is huur verschuldigd.

U kunt op een container klikken of gebruik maken van de filter aan de rechterzijde door het soort afval aan te klikken.

Staat uw gewenste combinatie van afvalcontainer en afvalsoort er niet bij, dan kunt u voor verdere informatie telefonisch contact met ons opnemen (0572-351962) of via het contactformulier.

Voor informatie over de afvalsoorten kunt u hier klikken.

Reko Raalte
Bestellen
Account