Puincontainer

Verschillende redenen om te kiezen voor een puincontainer van REKO Raalte

Een puincontainer huren van REKO Raalte kan een fijne uitkomst bieden bij een breed scala aan projecten. De naam zegt het eigenlijk al, met deze container kunt u gemakkelijk puinafval afvoeren. Let er wel op dat het gaat om schoon puin, zoals beton, keramiek, stenen muren, tegels en dakpannen. Ideaal als u bijvoorbeeld een grote verbouwing of een sloopklus op de planning heeft staan. Door het brede aanbod aan diverse puincontainers, is er ook voor uw project een passende container te bestellen.

Bepaal de maat van de container aan de hand van uw project

Wat het beste formaat container is, is volledig afhankelijk van het type project dat u op de planning heeft staan. Belangrijk om te onthouden is dat het puin niet boven de rand van de puincontainer uit mag komen. Uiteraard kan ons team u voorzien van advies op maat als het om het formaat van de container aankomt. Door de ruime ervaring in het vak weten wij als geen ander wat voor soort container het meest geschikt is voor ieder type project.

De container mag vier weken bij u op locatie staan

Met een van onze containers bent u er zeker van dat puin afvoeren net even wat sneller en makkelijker verloopt. De container leveren wij, nadat u deze heeft besteld, bij u op locatie af. Geef tijdens het bestellen aan waar u de container graag wilt laten plaatsen en hierbij moet u rekening houden dat een container ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte in beslag neemt. Staat de container op de door u doorgegeven locatie, dan mag u deze hier maximaal vier weken laten staan. Is de container eerder vol, dan komen wij ook uiteraard eerder bij u langs om deze weer op te halen.

Een container voor het afvoeren van puin voor een all-in prijs

Bij REKO Raalte bent u verzekerd van een all-in prijs. Dit betekent dat de container door ons wordt geleverd, netjes wordt opgehaald en het afval verwerken wij voor u. Tijdens het bestellen kunt u bij iedere container lezen wat voor puin u hier in af mag voeren. Heeft u toch vragen over wat de beste container voor uw project is? Of zijn er overige vragen die u graag stelt? Neem gerust een keer contact op met een van onze specialisten. Wij denken graag met u mee en maken het plaatsen van uw bestelling net even wat makkelijker.

De meest voorkomende combinaties van containergrootte en afvalsoort kunt u bestellen via onze webshop. Voor deze combinaties hanteren wij all-in tarieven. Voor één tarief plaatsen wij de container en voeren wij deze later weer af. De stortkosten en BTW zijn inbegrepen. Indien de container langer dan vier weken blijft staan, is huur verschuldigd.

U kunt onderstaand op een container klikken.

Staat uw gewenste combinatie van afvalcontainer en afvalsoort er niet bij, dan kunt u voor verdere informatie telefonisch contact met ons opnemen (0572-351962) of via het contactformulier.

Voor informatie over de afvalsoorten kunt u hier klikken.

Reko Raalte
Bestellen
Account