Grondverzet

Grondverzetbedrijf Overijssel? REKO Raalte is uw specialist

Het uitvoeren van grondwerken in Overijssel is een vak apart en moet snel en vakkundig uit worden gevoerd. Het maakt immers inbreuk op de bewegingsvrijheid van lokale bewoners, waardoor u er altijd zeker van wil zijn dat het project vlekkeloos verloopt. REKO Raalte beschikt over ruime ervaring en heeft vele projecten tot een succes gebracht. Hierdoor pakken we ook uw project, ongeacht of deze groot of klein is, graag met beide handen aan.

Heldere communicatie staat centraal bij het grondverzetbedrijf Overijssel

Een groot voordeel waarmee wij er als grondverzetbedrijf Overijssel uitspringen, is de heldere communicatie waar we naar streven. Hierdoor werken we in korte lijntjes met u als projectleider, maar ook met de omwonenden blijft de communicatie sterk. Daarnaast werken we volgens een strakke planning en beschikken we over voldoende materieel en mankracht. Dit maakt ons vandaag de dag een gewaardeerde bouwpartner voor vele overheidsinstanties, gemeentes en bedrijven.

Grondwerken Overijssel begint met het ontwikkelen en ontwerpen van plannen

Om grondwerken in Overijssel tot een succes te brengen, dient er begonnen te worden met een stabiele basis. Hierdoor voeren we graag de complete uitvoering van A tot Z voor u uit. Hierdoor bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het ontwikkelen en ontwerpen van plannen. Het team van REKO Raalte denkt graag met u mee en kan onder meer de reconstructie en herinrichting van volledige wijken en wegen voor u uit handen nemen.

Grondwerken in de breedste zin van het woord

Zijn de plannen voor de reconstructie en herinrichting van volledige wijken of wegen goedgekeurd en kan de bouw beginnen? Dan voeren we graag diverse grondwerken voor u uit. Denk hierbij aan:

  • Het vervoeren, laden, ontgraven en egaliseren van grond en zand;
  • Het sleuven en graven voor leidingen en kabels;
  • Het aanbrengen en leveren van pvc en beton rioleringen en drainagesystemen;
  • Het aanbrengen en leveren van diverse verhardingen, stelconplaten en sierbestrating;
  • Het vervoeren en laden van vervuilde grond, uiteraard met gecertificeerd materieel.
  • Het aanbrengen van grasbetonstenen;
  • De aanleg van wadi’s;
  • Bestemmingsplannen bouw- en woonrijp maken.

Werkzaamheden worden verantwoord en veilig uitgevoerd

Certificaat VCA**
Certificaat ISO-9001

U bent er bij REKO Raalte altijd zeker van dat werkzaamheden verantwoord en veilig worden uitgevoerd. Onze medewerkers voeren de werkzaamheden uit volgens de richtlijnen van het certificaat VCA en certificaat ISO-9001. Zoekt u een adequate en betrouwbare aannemer op het gebied van grondverzet? Neem gerust contact op en laat u vrijblijvend informeren.

Reko Raalte
Bestellen
Account