Zand kopen via REKO Raalte

Zand, grind en granulaat bestelt u natuurlijk bij REKO Raalte. U kunt op onze website bestellingen plaatsen tot en met 20 m3. Heeft u een grotere hoeveelheid nodig, dan helpen we u graag persoonlijk verder. Hiervoor kunt u bij ons langskomen, telefonisch contact opnemen of het formulier op onze website invullen.

Het storten van funderingen met behulp van grindzand

Een van de producten die u online bij ons kunt bestellen is grindzand. Dit is een mengsel, bestaande uit grind en betonzand en leent zich perfect voor het storten van beton. Let er echter wel op dat hier geen constructieve eisen voor op moeten zijn gesteld. Denk hierbij aan projecten zoals een terras in de achtertuin of garagevloer die niet veel gewicht te verduren krijgt. Het enige wat u nog toe hoeft te voegen voor het maken van beton, is water en cement.

Menggranulaat voor de fundering van wegen

Menggranulaat wordt ook wel repac of gebroken puin genoemd en is geschikt voor de fundering van wegen, parkeerplaatsen en opritten. Hiervoor kunt u een dikte aanhouden van ongeveer 20 centimeter. Nadat u deze fundering van granulaat aan heeft gelegd, kunt u splitplaten op het menggranulaat leggen. Deze platen zorgen ervoor dat het ontstaan van sporen kan worden voorkomen en het split blijft op de juiste plek.

Zand kopen in verschillende uitvoeringen

Net als u weten wij dat er verschillende soorten zandtypes bestaan voor verschillende projecten. Wat de beste variant is, is volkomen afhankelijk van het soort project waar u het product voor nodig gaat hebben. Daarom heeft u bij ons de keuze uit de volgende varianten:

Ontvangt u graag meer informatie over zand kopen of wilt u graag weten wat voor product het meest geschikt is voor uw project? Onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen.

Haal uw bestelling op bij REKO Raalte of laat uw bestelling bezorgen

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een van de producten, kunt u uw bestelling eenvoudig online afronden. U heeft de keuze om uw bestelling te laten bezorgen, maar u bent ook van harte welkom om uw bestelling af te halen bij ons op locatie. Onze vestiging vindt u aan de Overkampsweg 21 in Raalte. De openingstijden bekijkt u online en voor meer informatie en advies op maat staan onze kundige medewerkers u uiteraard graag te woord.

Op de website kunt u bestellingen doen tot en met 20 m3. Indien u meer zand nodig heeft, of een soort zand dat niet op de website wordt aangeboden, dan kunt u contact met ons opnemen. Telefoon 0572-351962 of via het contactformulier.

Op onze locatie aan de Overkampsweg 21 in Raalte kunt u ook diverse soorten zand, granulaten en grind afhalen. Hiervoor gelden andere tarieven. Voor de openingstijden kunt u hier klikken.

Reko Raalte
Bestellen
Account